elle hughes 419077 1

De beste wijn Instagram accounts

Wij hebben voor u een selectie gemakt van de beste wijn Instagram accounts die u moet volgen, als u van wijn houdt. Als u deze accounts volgt dan blijft u altijd op de hoogte van de beste nieuwe wijn ideeen.

@ShibaSommelier

Als er een hemel zou bestaan dan zou voor Shiba wijn altijd samen moet gaan met een kleine schattige puppy. Bij deze super schattige puppy worden altijd mooie flessen wijn getoond met in de beschrijving van de wijn. De wijn wordt altijd uitgebreid omschreven en er staat altijd bij wat voor smaak de wijn heeft.

@BackThatGlassUp

In de beschrijving van de bovenstaande account staat: “You’re a fine wine won’t you Back That Glass Up.” Wij houden ook wel van een goeie fles wijn, maar deze worden subliem in beeld gebracht. De wijn wordt ook altijd goed gefotografeerd, de labels worden ook uitgebreid in beeld gebracht.

@GrapeFriend

Wij houden niet alleen van wijn, maar ook van dingen die echt horen bij wijn. De wijn wordt perfect in beeld gebracht, met de avondmaaltijd. Er worden ontzettende mooie stil levens gefotografeerd. Als u ook van technologie houdt, dan bent u op dit kanaal ook op de juiste plek, de laatste gadgets komen voorbij.

@VickyWine

Als het mogelijk was, dan zouden wij elke wijngaard in Europa willen bezoeken. Gelukkig zijn er mensen op deze wereld die dat al voor ons hebben gedaan. Als u dit account volgt dan krijgt u een tour langs een heleboel wijngaarden van over de hele wereld. Ze brengen het ontzettend mooi in beeld.

Leave a Reply