review costway stapelbare modulaire vloer wijnrek

Review COSTWAY Stapelbare modulaire vloer wijnrek

Het “COSTWAY Stapelbare modulaire vloer wijnrek” is de ideale oplossing voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een efficiënte en stijlvolle manier om hun wijnvoorraad op te slaan. Met een indrukwekkende capaciteit van 72 flessen en een stapelbaar ontwerp, biedt dit wijnrek de flexibiliteit om de gewenste hoogte en opslagcapaciteit te creëren. Gemaakt van hoogwaardig dennenhout, is dit rek niet alleen duurzaam en anti-corrosie, maar het voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Het unieke golfvormige ontwerp met perfecte afstand tussen de planken zorgt ervoor dat uw wijnflessen veilig blijven en hun kwaliteit behouden. Of u nu uw wijnkelder wilt vernieuwen of een handig rek in uw eetkamer wilt hebben, dit wijnrek is de perfecte keuze voor wijnliefhebbers die van stijl en functionaliteit houden.

COSTWAY Stapelbare modulaire vloer wijnrek, 72 fles capaciteit wijnopslag rek, vrijstaande dennenhout vloer wijnopslag houder, Wijn Display planken, wiebel-vrij

Meer Informatie ❤️

Waarom zou je dit product overwegen?

Dit COSTWAY stapelbare modulaire vloer wijnrek biedt tal van voordelen voor wijnliefhebbers die hun collectie op een georganiseerde en stijlvolle manier willen bewaren. Met een grote opslagcapaciteit van 72 flessen en een flexibel ontwerp, is dit wijnrek perfect voor bulkopslag van uw favoriete wijnen. Het gebruik van hoogwaardig dennenhout zorgt niet alleen voor stevigheid en duurzaamheid, maar voegt ook een elegant accent toe aan elke kamerstijl. Bovendien beschermt het golfvormige ontwerp de flessen tegen schade en houdt het de wijn in optimale staat.

Kenmerken en voordelen

Ruime opslagcapaciteit

Met afmetingen van 119 cm x 29 cm x 72 cm biedt dit wijnrek voldoende ruimte om maar liefst 72 flessen wijn op te slaan. Met 6 niveaus en 12 flessen in elke rij kunt u de flessen naar wens positioneren, zodat u gemakkelijk bij uw favoriete wijnen kunt komen.

Stapelbaar en in elkaar grijpend ontwerp

Elk stuk van de twee planken aan beide zijden heeft inkepingen waarmee ze moeiteloos in elkaar kunnen worden geschoven. Hierdoor wordt het wijnrek stabiel en wiebelvrij. Het stapelbare ontwerp biedt ook de mogelijkheid om de hoogte en opslagcapaciteit aan te passen aan uw behoeften.

Hoogwaardig dennenhout

Dit wijnrek is gemaakt van hoogwaardig dennenhout, waardoor het een stevig frame heeft met een draagvermogen tot 90 kg. Het dennenhout is niet alleen bestand tegen insecten en corrosie, maar heeft ook een mooie natuurlijke houtnerf die een elegante uitstraling geeft aan uw kamer.

Beschermende golfvormige planken

De golfvormige planken met boogontwerp voorkomen dat de wijnflessen eruit glijden en beschermen het lichaam van de fles tegen krassen. Het licht kantelende ontwerp voorkomt dat er sediment in de flessen achterblijft, waardoor de wijn langer vers blijft. De wetenschappelijk bepaalde afstand van 19 cm tussen twee planken is geschikt voor de meeste wijnflessen.

Direct Bestellen ❤️

Productkwaliteit

Dit wijnrek is gemaakt van hoogwaardig dennenhout, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het materiaal is ook anti-corrosie, waardoor het wijnrek bestand is tegen vocht en andere omgevingsfactoren die de kwaliteit van de wijn kunnen beïnvloeden. Bovendien heeft het wijnrek een groot draagvermogen van maximaal 90 kg, waardoor het geschikt is voor het opslaan van een grote hoeveelheid wijnflessen.

Waar het voor gebruikt kan worden

Opslag en display van wijnflessen

Dit wijnrek is ideaal voor de opslag en het displayen van uw waardevolle wijnflessen. Met de grote opslagcapaciteit kunt u uw collectie organiseren en gemakkelijk toegang krijgen tot elke fles. Het klassieke ontwerp past perfect bij elke kamerstijl, of het nu bij het aanrecht staat, in de buurt van de eettafel tijdens het diner of in uw wijnkelder.

Decoratieve planken

Naast het opslaan van wijnflessen kunnen de planken van dit wijnrek ook worden gebruikt als decoratieve displayplanken. U kunt mooie glazen, wijntijdschriften of andere decoratieve items op de planken plaatsen om een stijlvolle en persoonlijke touch aan uw kamer toe te voegen.

Flexibele opslagruimte

Het stapelbare en in elkaar grijpende ontwerp van dit wijnrek biedt flexibele opslagmogelijkheden. U kunt het wijnrek aanpassen aan uw behoeften, of het nu gaat om het stapelen van meerdere rekken om meer flessen op te slaan of om de hoogte van het rek aan te passen aan de beschikbare ruimte.

Geschenkidee

Dit wijnrek is ook een geweldig cadeau-idee voor wijnliefhebbers. Het combineert functionaliteit met een elegant ontwerp en biedt een praktische en stijlvolle manier om wijn op te slaan en te displayen.

COSTWAY Stapelbare modulaire vloer wijnrek, 72 fles capaciteit wijnopslag rek, vrijstaande dennenhout vloer wijnopslag houder, Wijn Display planken, wiebel-vrij

Productspecificaties

| Afmetingen (L x B x H) | 119 cm x 29 cm x 72 cm | | Aantal flessen | 72 | | Materiaal | Dennenhout | | Draagvermogen | Maximaal 90 kg | | Aantal etages | 6 | | Aantal flessen per rij| 12 | | Afstand tussen planken | 19 cm |

Wie heeft dit nodig?

Dit COSTWAY wijnrek is ideaal voor elke wijnliefhebber die op zoek is naar een stijlvolle en praktische manier om hun wijnflessen op te slaan en te displayen. Het is geschikt voor zowel thuisgebruik als voor gebruik in restaurants, winkels en wijnkelders. Met de grote opslagcapaciteit kunnen zowel hobbyisten als serieuze wijnverzamelaars hun collectie gemakkelijk organiseren en toegang krijgen tot hun favoriete wijnen.

COSTWAY Stapelbare modulaire vloer wijnrek, 72 fles capaciteit wijnopslag rek, vrijstaande dennenhout vloer wijnopslag houder, Wijn Display planken, wiebel-vrij

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Grote opslagcapaciteit van 72 flessen
 • Stapelbaar en in elkaar grijpend ontwerp voor flexibiliteit
 • Hoogwaardig dennenhout voor stevigheid en duurzaamheid
 • Golfvormige planken ter bescherming van flessen en behoud van wijnkwaliteit
 • Geschikt voor elke kamerstijl

Nadelen:

 • Vereist enige montagetijd en -vaardigheid
 • Kan een aanzienlijke hoeveelheid ruimte in beslag nemen

Veelgestelde vragen

 1. Is dit wijnrek geschikt voor champagneflessen? Ja, de afstand tussen de planken van 19 cm is geschikt voor de meeste wijnflessen, inclusief champagneflessen.

 2. Kan dit wijnrek buiten worden gebruikt? Hoewel het wijnrek gemaakt is van duurzaam dennenhout, wordt het niet aanbevolen voor buitengebruik omdat het kan worden blootgesteld aan vocht en andere weersomstandigheden die de kwaliteit van het hout kunnen beïnvloeden.

 3. Kan het wijnrek worden geschilderd of gebeitst? Ja, het dennenhout kan worden geschilderd of gebeitst naar uw persoonlijke voorkeur. Zorg er wel voor dat u hiervoor geschikte verf of beits gebruikt die veilig is voor gebruik met voedsel.

 4. Kan dit wijnrek worden gedemonteerd en verplaatst? Ja, het wijnrek kan gedemonteerd worden en opnieuw gemonteerd worden op een andere locatie. Zorg ervoor dat u de montage-instructies volgt om het wijnrek veilig te demonteren en te vervoeren.

COSTWAY Stapelbare modulaire vloer wijnrek, 72 fles capaciteit wijnopslag rek, vrijstaande dennenhout vloer wijnopslag houder, Wijn Display planken, wiebel-vrij

Wat klanten zeggen

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over dit COSTWAY wijnrek. Ze prijzen de stevigheid en duurzaamheid van het dennenhout, evenals het elegante ontwerp. Klanten waarderen ook de grote opslagcapaciteit en het flexibele ontwerp, waardoor ze hun wijnflessen op een georganiseerde en toegankelijke manier kunnen bewaren. Sommige klanten merken op dat de montage enige tijd kan duren, maar over het algemeen is de feedback positief.

Algemene waarde

Dit COSTWAY stapelbare modulaire vloer wijnrek biedt een uitstekende waarde voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het opslaan en displayen van hun wijncollectie. Met een grote opslagcapaciteit, hoogwaardig dennenhout en een flexibel ontwerp, biedt dit wijnrek functionaliteit en esthetiek tegen een betaalbare prijs.

COSTWAY Stapelbare modulaire vloer wijnrek, 72 fles capaciteit wijnopslag rek, vrijstaande dennenhout vloer wijnopslag houder, Wijn Display planken, wiebel-vrij

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Plaats het wijnrek op een vlakke en stabiele ondergrond om wiebelen te voorkomen.
 • Houd voldoende ruimte tussen de planken om gemakkelijke toegang tot de flessen mogelijk te maken.
 • Pas de hoogte van het wijnrek aan op basis van de afmetingen van uw wijnflessen.
 • Gebruik beschermende onderzetters onder de flessen om krassen op de planken te voorkomen.
 • Reinig het wijnrek regelmatig met een vochtige doek om stof te verwijderen en de natuurlijke houtnerf te behouden.

Conclusie

Het COSTWAY stapelbare modulaire vloer wijnrek is een hoogwaardig en stijlvol product dat perfect is voor het opslaan en displayen van uw wijncollectie. Met zijn grote opslagcapaciteit, flexibel ontwerp en hoogwaardig dennenhout is dit wijnrek een must-have voor elke wijnliefhebber. Of het nu in uw keuken, eetkamer of wijnkelder staat, dit wijnrek voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer en zorgt ervoor dat uw favoriete wijnen altijd binnen handbereik zijn. Wij raden dit wijnrek ten zeerste aan voor degenen die op zoek zijn naar een functioneel en esthetisch verantwoord product voor het bewaren en displayen van wijnflessen.

Meer Informatie ❤️