quentin dr 178096

Astridentherese.nl

Reviews over Astridentherese.nl

De website ziet er erg overzichtelijk uit en vanuit de webshop krijg je genoeg hulp aangeboden om de juiste wijn te vinden. Zo hebben ze een overzicht van alle wijnen die ze verkopen en kun je gratis gebruik maken van de wijn keuzehulp.
 
De keuzehulp is best handig, eerst wordt je gevraagd welke soort wijn je wil: rode of witte wijn, vervolgens wil men weten welke smaaktype wijn je voorkeur heeft. Tenslotte vraagt Astridentherese.nl of je wijn uit Europa of de nieuwe wereld wil en uiteindelijk krijg je de wijnen die voor jou geselecteerd zijn.
 
De wijnen uit het assortiment van Astridentherese.nl variëren van rode, witte, rose en mousserende wijn. De wijnen kun je ook nog eens specificeren op land, regio, druivenras en classificatie.
 
Heb jij jouw wijn gekocht bij Astridentherese.nl? Hoe beviel dat, hoe was de service? Deel jouw ervaring met ons en jouw medewijn liefhebber.
 
De productpagina’s zijn uitgebreid voorzien van informatie en bij sommige wijnen zie je een video met een beschrijving over de type wijn. Handig!
 
Gratis verzending ontvang je bij bestellingen boven de 120 EUR. Minimale afname hoeveelheid zijn zes flessen.

Kortingscodes Astridentherese.nl

Momenteel zijn er geen kortingscodes voor Astridentherese.nl.

Contact met Astridentherese.nl

T: 038-8080102
M: [email protected]

Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen Astridentherese.nl

Heb jij jouw wijn besteld bij Astridentherese.nl? Hoe beviel dat? Wij horen het graag!

Leave a Reply