brubaker wijnfleshouder dorstige koe review

BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe Review

Met de BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe haalt u een uniek en grappig decoratief stuk in huis. Deze wijnfleshouder is niet zomaar een houder, maar een lustige koe die de fles recht in haar mond neemt en stevig vasthoudt met haar hoeven. De met de hand beschilderde details geven deze decoratie een authentieke uitstraling. Niet alleen is de koe geschikt voor wijnflessen, maar ook bier- en likeurflessen passen gemakkelijk in haar bek. Plaats deze opvallende flessenhouder in uw bar, woonkamer of keuken en geniet van een humoristische eye-catcher.

Meer Informatie ❤️

Waarom zou u dit product overwegen?

Of u nu op zoek bent naar een grappig cadeau-idee of gewoon een uniek item wilt toevoegen aan uw wijnbar, de BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe is een product dat u zeker wilt overwegen. Deze wijnfleshouder is niet alleen functioneel, maar ook een echte eye-catcher dankzij het handgeschilderde decoratieve figuur van een dronken koe. Hier zijn een paar redenen waarom u dit product zou willen overwegen:

 1. Grappig cadeau-idee: Met zijn unieke en humoristische ontwerp is deze wijnfleshouder een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, kerst of gewoon als een persoonlijk cadeau voor vrienden of familie. Het zal gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren.

 2. Handgeschilderde decoratie: De wijnfleshouder is met de hand beschilderd met veel aandacht voor detail. Dit maakt het een prachtig decoratief stuk om uw favoriete wijn in op te bergen en te presenteren. Het zal zeker de aandacht trekken en een gespreksonderwerp zijn in uw bar, woonkamer of keuken.

 3. Geschikt voor verschillende flessen: Hoewel deze wijnhouder perfect geschikt is voor standaard wijnflessen van 750 ml, kunt u er ook gemakkelijk bier- en likeurflessen met een flessenhalsdiameter tot 3 cm in plaatsen. Dit veelzijdige product kan dus gebruikt worden om verschillende soorten dranken op een grappige en unieke manier te presenteren.

Kenmerken en Voordelen

Handige Wijnfleshouder

De BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe is een handige manier om uw favoriete wijn op een unieke en grappige manier te presenteren. Met deze houder kunt u uw wijnflessen veilig bewaren en tegelijkertijd een komisch element toevoegen aan uw interieur.

Decoratieve Figuur

Deze wijnfleshouder wordt geleverd met een decoratieve figuur van een dronken koe. Dit figuur is met de hand beschilderd en heeft veel aandacht voor detail. Het voegt een speels en grappig element toe aan uw inrichting en zal zeker gespreksstof opleveren.

Geschikt voor Verschillende Flessen

De wijnfleshouder is ontworpen om standaard wijnflessen van 750 ml te kunnen vasthouden. Maar het kan ook gemakkelijk bier- en likeurflessen met een flessenhalsdiameter tot 3 cm vasthouden. Dit maakt het een veelzijdig product dat geschikt is voor verschillende soorten dranken.

Handgeschilderd Detail

De decoratieve figuur van de dronken koe is met de hand beschilderd, wat zorgt voor een unieke en hoogwaardige afwerking. Elk detail, van de uitdrukking op de koeienogen tot de textuur van de hoeven, is zorgvuldig geschilderd om een realistisch en levendig effect te creëren.

Duurzaam Materiaal

De wijnfleshouder is gemaakt van kunsthars (polyresin), een duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen beschadigingen. U kunt erop vertrouwen dat deze houder een aanwinst zal zijn voor uw interieur voor de komende jaren.

BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe - Fleshouder Dronken Dieren - Flesstandaard Grappig - Deco Figuur boerderij handgeschilderd wijn accessoires voor wijnbar - Grappige Decoratie - Wijn geschenk

Direct Bestellen ❤️

Productkwaliteit

De BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe is gemaakt met oog voor kwaliteit. Elk stuk wordt met de hand beschilderd om ervoor te zorgen dat elk detail tot leven komt. Het gebruik van kunsthars (polyresin) als materiaal zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen schade. U kunt erop vertrouwen dat dit product lang meegaat en zijn decoratieve waarde behoudt.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Unieke Wijnpresentatie

Met de BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe kunt u uw favoriete wijn op een unieke en grappige manier presenteren. Plaats eenvoudigweg uw fles in de mond van de dronken koe en laat het staan als een decoratief stuk op uw bar, salontafel of keukenblad. Het zal zeker de aandacht trekken van uw gasten en een gespreksonderwerp zijn.

Cadeau-idee

Deze wijnfleshouder is ook een geweldig cadeau-idee voor verschillende gelegenheden. Of het nu een verjaardag, Kerstmis of gewoon een speciale gelegenheid is, deze grappige en unieke houder zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Het is een persoonlijk cadeau dat laat zien dat u aandacht heeft besteed aan het kiezen van iets bijzonders.

Praktische opslag

Naast het decoratieve aspect kan deze wijnfleshouder ook gebruikt worden als praktische opslagruimte voor uw favoriete wijnen. Plaats uw fles in de mond van de koe en hij blijft stevig op zijn plaats. Dit bespaart ruimte in uw koelkast of wijnrek en maakt het gemakkelijk om uw wijn binnen handbereik te houden.

Gespreksonderwerp

Met zijn unieke en humoristische ontwerp zal deze wijnfleshouder zeker een gespreksonderwerp zijn onder uw gasten. Het zal zeker lachen en glimlachen opleveren, en kan zelfs leiden tot interessante gesprekken over wijn en humor.

BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe - Fleshouder Dronken Dieren - Flesstandaard Grappig - Deco Figuur boerderij handgeschilderd wijn accessoires voor wijnbar - Grappige Decoratie - Wijn geschenk

Productspecificaties

Materiaal Kunststof (polyresin)
Afmetingen (H x B x D) 13 x 22 x 9,5 cm
Gewicht 630 g

Voor wie is dit product?

De BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe is een geweldig product voor iedereen die op zoek is naar een grappige en unieke manier om wijn te presenteren. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor wijnliefhebbers, vrienden en familie. Of u nu een wijnbar heeft, uw huis wilt decoreren of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau, deze wijnfleshouder is geschikt voor iedereen.

BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe - Fleshouder Dronken Dieren - Flesstandaard Grappig - Deco Figuur boerderij handgeschilderd wijn accessoires voor wijnbar - Grappige Decoratie - Wijn geschenk

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Uniek en grappig ontwerp
 • Handbeschilderde details
 • Geschikt voor verschillende flessen
 • Duurzaam en hoogwaardig materiaal
 • Praktische opslagruimte voor wijn

Nadelen:

 • Mogelijk te groot voor sommige ruimtes
 • Alleen geschikt voor flessen met een flessenhalsdiameter tot 3 cm

Veelgestelde vragen

 1. Is de wijnfleshouder vaatwasserbestendig?

  • Nee, het wordt aanbevolen om de wijnfleshouder met de hand te wassen om de handbeschilderde details te behouden.
 2. Hoeveel wijnflessen kan de houder vasthouden?

  • De houder kan één standaard wijnfles van 750 ml vasthouden.
 3. Kan ik andere drankflessen in de wijnfleshouder plaatsen?

  • Ja, bier- en likeurflessen met een flessenhalsdiameter tot 3 cm passen ook in de wijnfleshouder.
 4. Is de wijnfleshouder een stabiele basis voor de fles?

  • Ja, de wijnfleshouder heeft een stabiele basis om de fles veilig te houden.

BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe - Fleshouder Dronken Dieren - Flesstandaard Grappig - Deco Figuur boerderij handgeschilderd wijn accessoires voor wijnbar - Grappige Decoratie - Wijn geschenk

Wat klanten zeggen

“Onze gasten vinden deze wijnfleshouder geweldig! Het voegt echt een leuke touch toe aan onze bar en het is een geweldig gespreksonderwerp.” – Klant A

“Dit was het perfecte cadeau voor mijn wijnliefhebbende vriend. Ze vond het geweldig en gebruikt het nu als decoratie in haar keuken.” – Klant B

Algemene waarde

De BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe biedt een geweldige waarde voor zijn prijs. Het combineert functionaliteit met humor en voegt een vleugje speelsheid toe aan uw interieur. Het is een waardevol cadeau-idee en een uniek decoratief stuk voor elke wijnliefhebber.

BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe - Fleshouder Dronken Dieren - Flesstandaard Grappig - Deco Figuur boerderij handgeschilderd wijn accessoires voor wijnbar - Grappige Decoratie - Wijn geschenk

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Plaats de wijnfleshouder op een stabiele ondergrond om ervoor te zorgen dat de fles veilig blijft staan.
 • Maak het figuur regelmatig schoon met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen.
 • Experimenteer met verschillende flessen om de beste pasvorm en presentatie te vinden.

Slotgedachten

De BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe is een grappig, handgeschilderd decoratief stuk dat niet alleen functioneel is, maar ook het middelpunt van aandacht zal zijn in elke wijnbar, woonkamer of keuken. Het is een geweldig cadeau-idee en een unieke manier om uw favoriete wijnen te presenteren. Met zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid kan dit product jarenlang plezier en gespreksstof opleveren. Kortom, als u op zoek bent naar een grappige en unieke wijnfleshouder, dan is de BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe zeker een product dat u wilt overwegen.

Productoverzicht

 • Productnaam: BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe
 • Functies: Handgeschilderde decoratie, geschikt voor verschillende flessen
 • Materiaal: Kunststof (polyresin)
 • Afmetingen: 13 x 22 x 9,5 cm
 • Gewicht: 630 g

Eindadvies

De BRUBAKER Wijnfleshouder Dorstige Koe is een geweldig product dat een leuke en unieke draai geeft aan het presenteren van wijnen. Met zijn handbeschilderde details, veelzijdigheid en duurzaamheid is het een waardevolle aanwinst voor elke wijnliefhebber. Of u nu op zoek bent naar een cadeau-idee of gewoon uw wijnbar wilt decoreren, deze wijnfleshouder zal zeker indruk maken op uw gasten.

Meer Informatie ❤️