wine tasting 2930580 1280

Wijnbeurs.nl

Ervaringen en reviews Wijnbeurs.nl

Al meer dan 35 jaar verkoopt wijnbeurs.nl de meest bijzondere wijnen in Nederland. Dit doen ze via hun webshop sinds tien jaar. Wijnbeurs.nl kan scherpe prijzen aanbieden omdat ze hun kwaliteitswijnen direct bij de wijnboeren inkopen, dat betekend, dat er geen tussenhandelaren tussenzitten.

Het assortiment van Wijnbeurs.nl

Meer dan 250 wijnen uit de hele wereld! Elke wijnliefhebber vindt op de site van wijbeurs.nl wat hij of zij zoekt. Behalve rode en witte wijnen verkoopt wijnbeurs.nl mousserende en dessertwijnen.

Proefgarantie

Wanneer je wijn besteld wordt deze geleverd binnen een a twee werkdagen. Bezorgkosten bedragen 4.95 EUR in Nederland en 7.95 EUR in Belgie.
 
Bij Wijnbeurs.nl is het mogelijk om een wijn terug te sturen indien deze niet naar wens is. Deze proefgarantie is een ideale manier om risicoloos online je wijn te kopen via wijnbeurs.nl.
 
Betalen kan bij wijnbeurs, veilig met iDeal, per creditcard of op rekening.

Kortingscodes wijnbeurs.nl

Momenteel zijn er geen kortingsacties voor wijnbeurs.nl. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste kortingscodes van Wijnbeurs.nl te ontvangen.

Ervaringen, klachten en reviews over WijnBeurs.nl

Ben je op zoek naar reviews over Wijnbeurs.nl? Wil je zeker weten of ze een betrouwbare aanbieder zijn? Lees dan gauw alle reviews die op onze website staan over wijnbeurs.nl.

Leave a Reply